АНГ ЕООД

Счетоводна кантора

Език: Български | English
АНГ ЕООД - РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА ВАРНА НА АДВ. РОСЕН РУСКОВ

Стажантски програми

АНГ ЕООД си е поставила за основна цел да привлича, обучава и въвежда в действителната счетоводна практика студенти и млади икономически кадри. Това се осъществява чрез стажантски програми към фирмата на пълен или намален работен ден, в удобно време за стажанта. Опита ни показва, че това е най-добрия възможен начин младите хора да разберат практическото приложение на теоретичните постановки усвоявани в университетите , както и да се запознаят с действителни казуси и решения от реалната практиката. От голямо значение за стажантите е и пълната софтуерната обезпеченост на АНГ ЕООД в областта на счетоводството, финансите и данъците.
Ако проявявате интерес към нашата стажантска програма, ще се радваме да изпратите на e-mail: angood _^_ abv.bg Мотивационно писмо и СV. Ще се свържем с вас възможно най-бързо, за да обсъдим възможностите за развитие, които нашата фирма може да Ви предложи.

Свободни позиции

Ние в АНГ ЕООД сме отворени към непрекъснато развитие на екипа от експерти с който работим. Необходимостта ни от нови попълнения расте ежедневно. Това е естествен ефект от увеличаване броя на нашите клиенти и бързото икономическо развитие на страната като член на ЕС. Ако имате интерес, моля изпратете Вашето CV на e-mail: angood _^_ abv.bg и ние ще се свържем с Вас за да обсъдим възможните предложения за работа в нашия екип. Конфеденциалността е гарантирана!